BakBriefjes voor alle thuisbakkers

Smaakten de BROODBriefjes van de vorige keer naar meer? Dat vonden wij nou ook! Deze week wederom een toffe BroodBriefjes-set voor alle thuisbakkers en thuiskoks!

 

De citroen-suikerkoekjes zijn al een flinke tijd favoriet bij Kim thuis, als er koekjes worden gebakken vragen ze altijd om dit recept. Pas op: het glazuur springt van je tanden, maar ze zijn oh zo lekker!! En de donuts van het “kruis-maar-aan” lijstje? Die hebben we ook leren maken! Of het een troep werd? Zoals Kim’s 4-jarige dochter zei: “dit voelt als een kleverig lijmerig havermoutpapje mama!” terwijl ze zo ongeveer tot haar ellebogen in het beslag zat… 🙂 Gelukkig lukten ze wel en smaakten ze ook goed (natuurlijk rijkelijk versieren met glazuur en spikkels!). En zo knoeien, proeven en leren we ieder (mis)baksel weer meer!

 

 

Knoeien, proeven en leren
Deze week in de bak-special: een opsteker, raadsel, tegoedbon en een recept. Dus: bakken maar!

Print deze BroodBriefjes door het plaatje hieronder op te slaan op je computer / telefoon en print ‘m dan op A4. Even knippen en je hebt 4 briefjes en een hele berg bakplezier! Printen kan ook vanaf onze print-pagina.

Etsy

Bekijk ook ons aanbod op Etsy voor toffe sets (met tegoedbonnen, raadselkonijn en lieve opstekers, najaar- en winterbriefjes en zelfs een verjaardagspakketje!). Bestel je liever via die site? Kijk dan op onze Shop en Verkooppunten-pagina voor alternatieven.