BroodBriefjes voor in de Klas – Deel 2

Deel 2 van de BroodBriefjes voor in de klas zijn er! Leuk voor juffen en meesters om uit te delen aan hun leerlingen op school. Het zijn er weer 8 op 1 vel geworden, lieve mini briefjes en het scheelt weer wat met printen en papierverbruik (zeker als je 30 leerlingen in je klas hebt die je allemaal een opsteker wilt geven!).

Deel 1

De zeer populaire deel 1 van BroodBriefjes-voor-in-de-klas kun je hier vinden. Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer/smartphone en dan printen maar), printen kan ook vanaf onze print-pagina. We horen heel graag hoe ze ontvangen worden op school en wat jullie en de leerlingen ervan vinden! Heel veel plezier ermee!!

Vind je BroodBriefjes leuk? Volg (en deel!) ons dan op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.