Sinterklaas + Malle Pietje + Pepernoten = ?

We zitten er vol in, de liedjes schallen door het huis, de pepernoten staan dagelijks op het menu… en het duurt nog even voordat de Sint het land weer verlaat. Dus wij vonden het tijd voor nog eeeeeeen gratis printable voor Sinterklaas! Met een actuele mop van Malle Pietje (als je het Sinterklaas journaal van de NTR volgt dan ken je ‘m al wel… door en door ;)) en een overheerlijk pepernoten recept!!

Printen

Print ‘m gauw, stop ‘m in een broodtrommel, schoentje of leg het recept klaar om lekker even te bakken na schooltijd. Nog heel veel Sint-plezier voor iedereen! We hopen op mooie gedichten, lieve en leuke cadeaus, veel gekkigheid en natuurlijk dankbaarheid dat we dit feest weer mogen vieren met de mensen om ons heen.

En dan… zijn wij stiekem ook wel een beetje opgelucht als we de Goede Sint weer mogen uitzwaaien op 6 december 😉

Jildou + Kim

PS. Wil je onze set met Sinterklaas/Herfst BroodBriefjes nog cadeau geven? Kijk dan even bij onze Sint Actie of bij onze Kerst Actie!

PS. PS. Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer / je telefoon en dan printen) of via de print-pagina! Zoek je nog meer Sint printables, kijk dan even bij deze leuke briefjes en deze broodbriefjes of verlanglijstjes