Feestdagen (wederom)!

De feestdagen zijn achter de rug. We hebben ze moeiteloos overleefd! Wat was het fijn met de hele familie thuis (Kim) en een kerst bij de familie in Engeland (Jildou). Lekker eten, heerlijke wijntjes en vooral veel lol en gezelligheid. Daar doen we het voor.

En wat fijn dat we nu nog een klein weekje vakantie hebben. Heerlijk wat omlummelen. Niets moet, alles mag. Nu nog duimen dat de griepjes onderhand op hun retour zijn.

Feest, Feest en nog eens Feest

Ondertussen maken we ons in Friesland op voor weer een feestdag. We krijgen er geen genoeg van 😉 Zoonlief verjaart volgende week, en mocht het hier thuis aan ieders aandacht zijn ontglipt (we kunnen het ons niet voorstellen na al die niet-heel-subtiele-hints die ons al sinds de herfstvakantie om de oren vliegen): het aftellen is nu echt begonnen! En daar helpen onze eigen VerjaardagsBriefjes absoluut een handje bij. De aftelkalender wordt inmiddels goed bijgehouden, de boodschappenlijst is ingevuld en ook de verjaardagstaarten zijn uitgezocht. Laat maar komen dat feestje!

Benieuwd naar de VerjaardagsBriefjes? Binnenkort zijn ze weer te koop als onderdeel van een BroodBriefjespakketje via Etsy of onze website. We houden jullie op de hoogte!

Kun je niet wachten totdat de verjaardagsbriefjes er weer zijn? Ons pakket met 25 (!) verschillende BroodBriefjes (Tegoedbonnen, Raadsels van Raadselkonijn en leuke Opstekers) kun je via onze Etsy shop of via het bestelformulier op deze website natuurlijk gewoon bestellen!