Bijna … Kerstvakantie!

 

Nou wij tellen de dagen tot de kerstvakantie, hoor! We vinden het heerlijke gezellige en drukke weken, maar met kwakkelende kinderen (Jildou) en een jarige de afgelopen week bij Kim kijken we nu stiekem ook wel uit naar twee weekjes vakantie en de gezelligheid van de feestdagen.

We vieren volgende week kerst met onze familie en gezinnen. Kaarsjes en haard aan, zwijmelfilms kijken, lekker lang thuis aan de tafel zitten en verhalen delen. We kunnen niet wachten! Eerst nog een weekje kerstborrels en -vieringen (is ook niet verkeerd natuurlijk ;-)).

BroodBriefjes in de KerstVakantie

Waar we ook naar uit kijken is de tweede week van de kerstvakantie waar we hopelijk weer een BroodBriefjesdag in kunnen plannen. Een dag om samen te werken. Dat wordt tijd! Nieuwe plannen maken en ook werken aan die nieuwe plannen. We hebben er ontzettend veel zin in!

Voor de komende week voor kerst pasten we onze VakantieBriefjes aan naar KerstVakantieBriefjes. Voor extra voorpret! Veel plezier ermee!

We wensen jullie alvast hele fijne feestdagen samen met de mensen die je lief zijn! Geniet ervan!

Kim + Jildou

Printen kan vanaf het plaatje hieronder of vanaf onze print-pagina, sla het plaatje wel even op zodat je ‘m op volledig A4 formaat kunt printen. Wil je een fijn pakketje met BroodBriefjes? Kijk dan eens bij onze Shop- en Verkooppunten, bestellen kan nu ook via het bestelformulier!