Onze ToetsBriefjes al geprint?

Toetsweek_extra_Broodbriefjes

Door het mooie weer denken onze kinderen soms al dat het zomervakantie is. En gedragen ze zich er ook wel een beetje naar… “Ik vind dat we wel wat later naar bed kunnen, het is nog zo waaarrrmmm,” hebben we de afgelopen tijd hééél vaak gehoord. En dat snappen we best. Met dat mooie weer wil je toch ook niets liever dan lekker buiten met water kliederen, lang opblijven, bootje varen, een tent opzetten in de tuin, zwemmen, hutten maken en zo kunnen we nog wel even doorgaan (check onze zomerbriefjes ;-)).

Toetsen
Toch is het nog geen vakantie. En moet er ook echt nog wel wat gebeuren. Afgelopen week was er al de Entreetoets en de komende weken zijn er nog andere (Cito-)toetsen te maken. Ook al staat het hoofd er niet altijd naar. Dus komen onze toetsbriefjes nu heel goed van pas!

Zet hem op maar weer! Oh, en die ToetsBriefjes kun je ook prima meegeven of appen bij andere toetsen natuurlijk!

Printen kan vanaf het plaatje hieronder (even opslaan op je computer / smartphone) of vanaf onze Print-pagina.

Extra BroodBriefjes voor de Toetsweek

Extra: Toets