Nieuwe set: Zomervakantie

Met dat mooie weer zijn we al helemaal in de zomerse sferen! Zwembadje in de achtertuin, ijsjes, zomerkleding en heel veel buiten zijn: heerlijk! Wij vonden dat vragen om een echte BroodBriefjes zomervakantie set. We bedachten spelletjes, tegoedbonnen en leuke zomerse opstekers. Natuurlijk zitten er ook lijstjes bij en…-voor het eerst!- briefjes voor ouders!

In deze set zitten er van ieder ontwerp 3 dezelfde BroodBriefjes in, zodat je je kinderen hetzelfde briefje kunt geven en omdat 1 tegoedbon voor een ijsje natuurlijk niet genoeg is voor 6 weken zomervakantie!

Favoriet

De favoriet bij ons thuis is “De Dag Van”. Waarbij de kinderen ieder een dag mogen kiezen en helemaal zelf invullen wat we die dag gaan doen en eten. We doen dit al een aantal jaar in de vakanties en ze verheugen zich er enorm op! Zelfs al liggen we alle dagen in de zee of aan het zwembad, eten we best met regelmaat hun lievelingseten, als ze het zelf mogen zeggen, voelt dat tóch anders!

Tip: spreek van te voren af wat binnen het bereik ligt. Wij hebben bijvoorbeeld de regel dat we niet zomaar even naar een pretpark of binnenspeeltuin gaan, maar dat ze bijvoorbeeld wel mogen kiezen of we thuis of in een restaurant eten.

Voor ouders

Deze set heeft voor het eerst ook BroodBriefjes voor ouders! Lekker uitslapen, even niet koken of wat me-time… het is gewoon zo fijn en nodig! We hebben deze briefjes maar geen tegoedbonnen genoemd, maar “Jokers”, die je zelf kunt inzetten door ze aan je partner te geven! Want anders moet je misschien wel erg lang wachten 😀 (we spreken heus niet uit ervaring ;)).

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan deze toffe set via ons Bestelformulier of Etsy!

Zonnige groetjes,

Jildou en Kim