DANK!

Wat zijn we ongelofelijk trots en blij: op Instagram bereikten we dit weekend de 1.000 (echte) volgers, op Facebook zijn het er al meer dan 2.500 en op Pinterest is het aantal pins eigenlijk niet te tellen (al meer dan 30.000!). Heel veel dank daarom aan jullie, onze fans! Met jullie steun, belangstelling en lieve woorden zijn wij zover gekomen. Dat hadden we toen we twee (of was het drie) jaar geleden begonnen, nooit verwacht. Maar wat worden we er blij van! We gaan vrolijk verder met het maken van nog meer mooie briefjes!

Cadeautje

Als dank rekenen we in de week van 23 september – 30 september geen verzendkosten bij bestellingen via onze site en via Etsy. En omdat er ook nog een verjaardagsfeestje aan zit te komen, vieren we deze mijlpalen extra uitbundig: we doen bij iedere bestelling een setje verjaardagsbriefjes. Die komen bij iedereen wel eens van pas!