Nieuwe sets! Avonturen en MiniMix

Yes, de langverwachte nieuwe sets boordevol BroodBriefjes zijn nu beschikbaar! Het zijn er niet 1 maar 2 geworden! Met een frisse restyle, lekker veel broodtrommelbriefjes en de lente in aantocht zijn dit de leukste briefjes om je kind mee te geven in de broodtrommel, in de jaszak of op het hoofdkussen!

Er is een set vol met grote en kleine Avonturen voor binnen en buiten en de MiniMix set is de eerste set met een kleiner formaat briefjes (A7) en bestaat uit maar liefst 100 (!) broodtrommelbriefjes. Lees hieronder meer en bestellen kan natuurlijk via het bestelformulier of via Etsy!

Avonturen

Deze set zit boordevol grote en kleine avonturen voor binnen en buiten of op het strand! Natuurlijk ook gloednieuwe raadselkonijnen, complimenten en tegoedbonnen. Met meer dan 50 BroodBriefjes kun je lekker vaak iets liefs bij de lunch geven!

MiniMix

De MiniMix set bestaat uit maar liefst 100 BroodBriefjes vol lieve complimenten, grappige dieren en tegoedbonnen! Dit is eerste set op A7 formaat (een halve briefkaart) en ze passen dus zonder opvouwen in de broodtrommel! Er zijn 50 verschillende ontwerpen en van ieder ontwerp zitten er 2 in deze superset! Geef jij ook iets liefs mee voor bij de lunch op school? Kan natuurlijk ook in de jaszak, op het hoofdkussen of in de logeertas!

Ook enthousiast geworden? Bestellen kan via het bestelformulier of via Etsy!