Nieuwe set: ABC, Kleurplaten en Raadselkonijn

Ja, de slingers mogen uit want we hebben weer eens een nieuwe set beschikbaar! Het is een 4+ set, leuk voor kinderen in groep 1 t/m groep 3. Hoewel groep 4 zeker ook nog zal genieten van het Raadselkonijn en de kleurplaten! Met meer dan 50 briefjes is dit een toffe set vol liefs voor bij de lunch!

Het alfabet

Het complete ABC is zo vormgegeven dat kinderen op een speelse manier kennis maken met de letters, de vorm van de letter en samen met de vrolijke plaatjes zijn dat superleuke BroodBriefjes geworden (al zeggen we het zelf ;)). In groep 1 en 2 beginnen veel scholen al met ‘de letter van de week’ en deze briefjes kunnen daar op een leuke manier bij aansluiten. Vanaf groep 3 kunnen kinderen her en der ook wat woordjes lezen die op deze briefjes staan, dankzij de plaatjes zijn ook de langere woorden geen probleem. We hebben ook gedacht aan de “getrouwde” letters (zoals bijvoorbeeld de: ie, oe, ou en au), want die zijn -zeker in groep 3- heel belangrijk.

Ons populaire Raadselkonijn komt ook weer terug in deze set met 10 nieuwe moppen en raadsels. Kleuters lezen deze nog niet, maar als mama, papa, juf of meester ze even voorleest, staan ze garant voor veel lol. En met een kleurplaat kun je alle kanten op, keurig binnen de lijntjes of lekker wild inkleuren!

Broodtrommel

De briefjes zijn, zoals je gewend bent, gedrukt op A6 (briefkaartformaat), zwart/wit op mooi papier, net iets dikker dan gewoon A4, maar niet te zwaar zodat ze makkelijk opvouwbaar of oprolbaar voor in de broodtrommel, bentobox of yumbox. Let op: deze briefjes zijn niet te recyclen, ze zijn dus eenmalig te gebruiken in een broodbakje. Ook leuk om bij een kaartje te doen of om op/onder je hoofdkussen te vinden!

Bestellen kan via het Bestelformulier of op Etsy.