Winterpret & weer naar school

Dat was me een heerlijk weekje zeg! Zowel in Utrecht als in Friesland hebben we genoten van het weekje voorjaarsvakantie. Even geen school, werk en zelfs geen BroodBriefjes.

Winterpret

De een (Jildou) genoot van een paar zonnige winterse dagen in de Duitse Eifel met het gezin. Wat was het daar prachtig! We hebben samen weer mooie herinneringen gemaakt. Wat dachten jullie van die vers besneeuwde piste die we nagenoeg alleen voor ons gezinnetje hadden?! Hoewel ontzettend koud, kregen de kinderen geen genoeg van het sleeën. En dan thuiskomen met het natuurijs voor de deur. Wat wil een Fries nog meer? De winterpret ging dus thuis gewoon door! Met vandaag een wandeling langs de ijsschotsen bij Paesens als laatste hoogtepunt.

De voorjaarsvakantie is ook altijd een ideale vakantie om lekker thuis te lummelen, te knutselen, familie te bezoeken, lammetjes te aaien (!) en heerlijk te niksen. Daar genoten ze bij Kim in Utrecht ook echt van.

Weer naar school

En dan is het zo op de laatste zondag wel weer even slikken. De vakantie zit er bijna op. Op de een of andere manier gaat dat altijd sneller dan gedacht of gehoopt… Morgen begint school, sport, muziek, werk, nou ja eigenlijk alles weer. Hoewel, in Utrecht genieten ze nog van een extra vrije dag. Ook fijn! Maar in Friesland liggen de BroodBriefjes voor morgen al weer klaar, voor net dat ene vrolijke zetje in de rug op die eerste schooldag na de vakantie!

Wil je ook een leuk briefje meegeven morgen of later deze week? Op onze printpagina staan heel veel briefjes die je (gratis) kunt printen!