Back2School

 

Kunnen jullie niet wachten tot school weer begint? Of mag de vakantie nog wel langer duren? Wij zijn voor 50% terug van vakantie  hoogste tijd voor een echte BACK2SCHOOL actie!

Maak de lunch op school extra leuk door er een briefje bij te doen! Zo is er toch even aandacht van thuis, ook als je niet bij elkaar bent. Al onze sets met #BroodBriefjes zijn nu -tijdelijk- in prijs verlaagd! Bestel snel via ons bestelformulier.  Bestel je via Etsy? Gebruik dan de kortingscode: BACK2SCHOOL

Onze 4+ set is superleuk als je kind naar groep 3 gaat of al in groep 1 of 2 zin in letters leren heeft! Onze 7+ set zit boordevol weetjes voor alle nieuwsgierige aagjes! En natuurlijk is onze herfst/winterset super voor de donkere en gezellige dagen als Halloween, Sint en Kerst! Wil je nog even in de zomer blijven hangen? Dan is de zomervakantie set het antwoord!

Printen

Wil je BroodBriefjes printen? Dat kan ook, kijk eens bij deze leuke gratis printables die we al eerder maakten!

Back2School – mini briefjes

Back2School – ism WarChild

Back2School – Brugklas

BacktoSchool – Basisschool

Alvast een goeie start van het nieuwe schooljaar gewenst!

Jildou + Kim